fbpx

Meie story

Selleks, et alustada algusest, peame minema tagasi aastasse 2004. Kohtusime Les Gets-is, MTB Maailmameistrivõistlustel, esimest korda Christoph Sauser-iga. Kutsusime ta Eestisse külla ning 2005ndal aastal tuligi ta esimest korda Tallinnasse. Sellest hetkest alates oleme hoidnud kontakti. Järgmine kord võõrustasime teda juba 2010ndal aastal. Meie jaoks oli säärase absoluutse tippklassi jalgratturi (4 MM tiitlit, 5 ABSA Cape Epic üldvõitu, 2 Word Cup üldvõitu jnejne.) visiidid loomulikult väga suur au. Teise külaskäigu ajal tegi Sauser siin kaasa ka kaks võistlust, XCO-võidusõidu Nõmmel ja Kalevipoja maratoni. Ilmselgelt ta võitis need mõlemad… :)

Ja siis see oligi. Võistlusjärgse supilaua ääres jutustades, ta ütles järsku, et me peaksime Eestis tegema Specialized Concept Store-i… Tol korral me pikalt sel teemal rohkem ei vaaginud.

Meie, Sulev ja Erki, oleme juba tükk aega jalgratturid olnud –  Sulev korraldanud erinevaid rattavõistlusi ja manageerinud klubi ning Erki sõitnud profesionaalsel tasemel ning tegelenud rattaäri ning mehaaniku tööga. Kõik olulised elemendid olid kokku saanud. Suur tänu Susi’le idee eest, Specialized’ile toetuse eest. Aastal 2011 alustasime Specialized Concept Store-ga Tallinnas ja 2013 aastal laienesime Specialized Elite Store-i nime all ka Tartusse.